Liittymällä saat 1 tunnin ilmaista parkkiaikaa IsoKristiinan kauppakeskuksessa.

Tietosuojaseloste*

Erityisesti vahvistan, että ymmärrän Palveluiden käytön edellyttävän henkilötietojeni sekä sijaintitietojeni käsittelyä ja jakamista kolmansien tahojen kanssa siten kuin Tietosuojaselosteessa on kuvattu ja anna sille nimenomaisen suostumukseni.

Ei

Kyllä

Suoramarkkinointi tekstiviestitse

Minulle saa lähettää suoramarkkinointia tekstiviestitse.

Ei

Kyllä

Suoramarkkinointi sähköpostitse

Minulle saa lähettää suoramarkkinointia sähköpostitse

Ei

Kyllä

Ikä*

Olen täyttänyt 15 vuotta

Ei

Kyllä

Palveluiden käyttöehdot

Rekisteröidyttyänne kanta-asiakkaaksi pysäköintietu on käytössänne seuraavana päivänä. Nämä käyttöehdot muodostavat Palveluita koskevan sitovan sopimuksen sinun ja Cityconin välillä. Näiden käyttöehtojen sisältämässä tietosuojaselosteessa kerrotaan tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietojasi ja miten olemme sitoutuneet huolehtimaan yksityisyydestäsi henkilötietojasi käsitellessämme.

»»» Kiitos! «««

Turvallisuussyistä olemme nyt lähettäneet sähköpostin antamaasi osoitteeseen. Ole hyvä ja klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi ja aktivoidaksesi pysäköintietusi. Sähköposti saapuu postilaatikkoosi muutaman minuutin kuluessa. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion ja tarjoukset-kansion.

Muuta kanta-asiakastietoja tästä. Ilmoitathan nimitietojen lisäksi auton rekisterikilven numeron ja sähköpostiosoitteen lisäksi muutettavan tiedon.